Internet Tuinconcept

Wilt u graag op weg geholpen worden met een leuk en creatief totaalplan voor u tuin, maar u wilt de prijs laag houden, dan is misschien een internet tuinconcept iets voor u. 

Dit tuinconcept voor de tuin geeft aan waar bestrating, bomen, beplanting, en verlichting komen en is op schaal. Op basis van al uw gegevens worden er twee basisontwerpen gemaakt. In het ontwerp van uw keuze kan nog één keer een aanpassing worden gedaan, en wordt pas uitgewerkt als deze geheel naar uw wens is. Voor grotere wijzigingen wordt er een kleine vergoeding gevraagd. Contact verloopt zo veel mogelijk via email. Doordat er geen reistijd en tijd in huisbezoeken wordt gemaakt, en de opdrachtgever mij de nodige gegevens aanreikt kan de prijs lager gehouden worden.

Dit concept is alleen bedoeld voor tuinen kleiner dan 80m² voor zowel de particulier, hovenier, als bestratingbedrijf. Bij grotere tuinen is een persoonlijke benadering, betrokkenheid naar mijn inzien onmisbaar om tot een goed inrichtingsplan te komen.

Wat heb ik nodig om een inrichtingsschets voor uw tuin te kunnen maken:

1) Een plattegrond van uw tuin op schaal 1:50 - 1:100. U kunt ook een overzichtstekening maken met maten van uw gevel en/of huis. Aanbevolen is om deuren en ramen met maten op tekening aan te geven.

2) Foto van de bestaande situatie, zowel van de tuin als van het huis. Foto hoe u de tuin inkijkt vanuit de woning, meestal de zichtzijde vanuit de gevel. Foto vanuit de tuin naar de (gevel) woning.

3) Een wensenlijstje met alles wat u wenst maar ook als u iets niet wenst. Heeft u voorbeelden van plaatjes ed. van tuinen die u mooi vindt, mail deze dan gerust mee.

AAN HET EIND HEEFT U EEN:

• Conceptontwerp op schaal en in kleur, digitaal 2D getekend.

Deze worden in PDF-formaat per e-mail naar u opgestuurd. De kosten hiervan bedragen € 350 en dienen vooraf te zijn voldaan.
U ontvangt hiervoor een factuur.

In elke tuin kan ik mijn creativiteit kwijt, hoe groot of klein deze ook is, uniek en geheel op uw situatie toegepast.

Bij een internetconcept kom ik niet bij u aan huis, en verloopt de communicatie via internet.