Onze Werkwijze

Graag maak ik een vrijblijvende afspraak bij u aan huis om een inzicht te krijgen van uw wensen.Tijdens dit bezoek laat ik u mijn werkwijze zien aan de hand van foto’s en voorbeelden. Daarnaast bekijk ik de huidige situatie en omgeving van uw huis en tuin, neem de maten op en maak foto's. Op basis van dit gesprek ontvangt u vrijblijvend een prijsopgaaf, voor het maken van een tuinontwerp.

Vervolg Stappen
Na u goedkeuring werk ik de verzamelde gegevens uit tot een plattegrond op schaal. Deze dient als basis voor een tweetal ontwerpen, waarin zoveel mogelijk al uw wensen worden verwerkt. Deze bespreek ik persoonlijk in een tweede gesprek met u door. Hierbij krijgt u een indruk van de te gebruiken materialen (bestrating, erfafscheiding, elementen, verlichting, beeldbepalende beplanting etc.).

De schets die u het meest aanspreekt wordt uitgewerkt naar een conceptontwerp voor uw tuin. Nadat dit conceptontwerp geheel aansluit op u wensen volgt het definitieve ontwerp op schaal. Dit is een uitgewerkte tekening van het conceptontwerp met de daarbij alle behorende tekeningen. (Plattegrond, werktekening, matenplan, beplantingsvoorstel, informatie)

Deze tekeningen worden samengebonden en aan u gepresenteerd in een compleet geleverde map, waar u nog jaren plezier van heeft. Bij het definitieve ontwerp kan een compleet beplantingsplan worden gemaakt met daarbij een beplantingslijst. Dit is een aparte tekening